Home > Over Hope Farms > Wat anderen zeggen

Wat anderen zeggen

“Op het Animal Event van 8 mei 2015 j.l. hebben wij kennis gemaakt met uw product Mouse/Rat super en wij vinden het een geweldig product en de ratten zijn er dol op. Is mouse/rat SUPER in 15 kg of groter te verkrijgen?”

“Al jaren gebruik ik voor mijn Cavia’s Hope Farms eten, en gezien de leeftijd die de diertjes behalen ben ik zeer content over dit product.”

“Ik ben zeer goed te spreken over de geboden service door Hope Farms. Toen mijn konijnen ineens de nieuwe zak met voer niet wilden eten, hebben zij de brokken onderzocht en nieuwe brokken opgestuurd. Toen dit nog steeds niet bleek te helpen, hebben ze besloten om twee tests uit te voeren met deze brokken (nog niet gebeurd tijdens het schrijven van dit bericht) en heb ik voor de tussentijd een ander soort voer gekregen, wat de konijnen gelukkig wel eten. Top opgelost hopefarms!”

“…Ik wilde graag meegeven dat ik al jaren lang Hope Farms heb gebruikt als ik een diertje had zoals een dwerghamster.
Het wordt graag gegeten en ik ben zeer blij met het feit dat er geen kunstmatige stoffen in verwerkt zitten. Ook jullie verpakking straalt veel warmte uit en is het een merk waar ik me thuis bij voel…”

Back to Top